Simpel og hurtig adgang til Emballagestyrring

 

Truckplanner emballagemodul er en ny funktion som skal hjælpe dig med at have overblik over dine emballageenheder.

Når du opretter ordrer i Truckplanner kan du nu også oprette bytteenheder på samme. Der er mulighed for at vælge til- og fra -adresse, antal samt oprette kostpris på enheden. Modulet er en del af Truckplanner løsningen fordi vores vision er at samle alt dit arbejde i ét system samtidig med at du også vil have en meget forbedret overblik over din forretning. Modulet giver dig også mulighed for at trække statistik opdelt på kunder og enheder

 Med Truckplanner og Truckplanner appen slipper du for at bruge et 3. system til håndtering  af emballage da din Chauffør via appen kan have adgang til det. 

 

Ny samarbejdspartner - Lønsystem til Transportbranchen

Vi er gået sammen med ProLøn så vi kan tilbyde transportbranchen den bedste løsning. 

“Vi kan det, transportbranchen kræver, og kan tilbyde en stærk løsning, der bl.a. håndtere disponeringsløsning samt flådestyring til at planlægge kørsel, forklarer salgschef hos ProLøn Jeppe Rais. 

Skal vi hjælpe dig med Løn? 

 

Kåret som Gazellevirksomhed 2020

Vi er utrolig stolte af at være gazelle-virksomhed for andet år i træk.  

Vores dygtige Konsulenter, udviklere og ledere er opskriften på vores succes. Hos Multi:IT stræber vi dagligt efter at give vores kunder den bedste oplevelse og dække deres behov. 

Vores løsninger er udviklet  og udvikles løbende i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartere, så et kæmpe tak til jer. 

Vi vil fortsætte med at skabe værdi for vores kunders forretning og hele tiden optimere kundetilfredsheden samtidig med at vi vokser.

Ny DTL-samarbejde giver dig flere fordele

 

Multi:IT og DTL har valgt at samarbejde, det giver dig mange fordele. Er du DTL medlem kan du som ny kunde hos os spare på både vores Truckplanner løsning og på vores Tracking løsning. 

Branchekendskab er en vigtig faktor for at skabe værdi, derfor samarbejder vi både tæt med vores kunder men også med vores samarbejdspartnere for at producere den bedst mulige løsning. 

Vi har derfor indgået i en aftale med DTL om at deres medlemmer kan opnå rabatter når de starter et samarbejde med os. 

Kig gerne DTL-magasinet jævnligt for at se hvilken fordele, netop din forretning kan få ved at bruge Multi:IT-løsningerne.

 

 

 

 

 

Autotracking er hjemme igen

Autotracking løsningen er skabt i samarbejde med Entreprenører og maskinstationer. 

Med denne trackingløsning sikres du vedligeholdelse  og reducering af brændstofforbrug, bedre planlægning og optimering af din kørsel. Du kan til en hver tid følge dine maskiner og køretøjers adfærd og dermed få er mere effektiv arbejdsgang. 

Vi er rigtig glade for at få denne løsning tilbage i vores hænder og yde en ekstraordinær service til vores kunder. 

 

 

Morten Sylvest er vores nye Udviklingschef

Morten har mere end 10 års erfaring indenfor ledelse

‘Projektledelse og IT har været en stor del af Mortens karriere, hvor han bl.a. har arbejde med Microsofts løsninger. Han har været projektleder på flere projekter indfor forskellige virksomheder og har derfor bred ekspertise hvad der angår ledelse af projekter. 

Multi:IT er rigtig glade for at få Mortens erfaring og viden ind i virksomheden, vi ser frem til en godt samarbejde. 

 

Truckplanner TimeMate

Med Truckplanner TimeMate lønfortolker vil din virksomhed spare tid på manuel håndtering, da systemet automatisk opsamler de ansattes tidregistreringer, bearbejder dem og sender den enkelte data direkte videre til dit lønsystem. 

 

Besøg os

Multi:IT A/S

Kokbjerg 14

6000 Kolding

CVR: 30195515

Kontaktinfo

Følg os

Links