Om Multi:IT

Hvem er Multi:IT

Hvad vi arbejder med
Hvorfor vi arbejder med det
Hvem vi arbejder med
Hvordan vi arbejder

Multi:IT leverer skræddersyede software-løsninger til transport- og logistikbranchen.

 

Vi leverer løsninger, der løser de unikke udfordringer vores samarbejdspartnere møder i deres daglige arbejde.

 

Vores kunders dygtighed kombineret med vores stærke branchekendskab og omfattende erfaring med transportopgaver gør os i stand til at levere intuitive og brugbare løsninger.

 

Vores mål er at give vores samarbejdspartnere professionel rådgivning om muligheden for at integrere intelligente IT-systemer i deres dagligdag. Ved at flette fremadskuende IT sammen med praktiske løsninger, styrker vi vores samarbejdspartneres forretning og potentiale.

 

 

Når du skal investere i din fremtidige løsning, skal du også ændre i din forretning. Det har vi respekt for. Vi arbejder med transportbranchen, fordi de allerede er dygtige og har styr på deres forretning. Det betyder, at de ved, hvor vi skal sætte ind. IT der møder hverdagen er vores spidskompetence og kunder, der kender deres forretning er vores styrke
Anne ThyssenSalgschef, Multi:IT

Multi:IT blev grundlagt i 2013 med et fokus på at udfordre transportbranchen. Det gjorde, vi fordi transportbranchen er alsidig og inspirerende, men også stædig og gammeldags.

 

Vi skabte Multi:IT for at levere moderne transportløsninger, der kan føre transportbranchen sikkert ind i fremtiden og videre. 

 

En moderne transportløsning bidrager aktivt til vores kunders ambitioner. Den gør hverdagen nemmere og holder virksomhedens fokus på at udføre deres arbejde bedst muligt, så de skaber den bedste service over for deres egne kunder.

 

Transport er bevægelse og vores løsninger sikrer, at vores kunder altid er med i udviklingen.  

 

Transportbranchen spiller en vigtig rolle for det danske samfund og mange af deres opgaver er gjort komplekse pga. indviklet og krævende lovgivning. Hos Multi:IT gør vi det komplekse simpelt, og vi bliver ved med at udvikle løsninger, der vokser i takt med vores kunders opgaver og behov.

 

 

Vi vil gerne levere en softwareløsning, som alle kan være med på. Vores løsning skal være tilgængelig, så vores kunder kan være med til at udvikle den og gøre den endnu bedre. Vores branchekendskab er godt, men vores kunders er endnu bedre.
Michael LundeDirektør, Multi:IT

Transportbranchen består af lige dele udvikling og specialisering. For at opnå succes i denne her branche er det nødvendigt at fokusere på begge dele samtidigt for at skabe vækst.

 

Vores kunder fokuserer på at bevare konkurrenceevnen i en højt specialiseret og konkurrencefyldt branche gennem automatisering og god service overfor deres egne kunder.

 

Et veltilpasset IT-system sørger for, at standardopgaver og procedurer automatiseres, så virksomheden bruger tiden på stærkere service til kunderne fremfor rutineopgaver.

 

Sammen med vores kunder, udvikler Multi:IT IT-løsninger, der fokuserer på branchens ønsker og behov.

 

 

Det vigtigste i mit job er at oversætte opgaver til digitale værktøjer, som kan følge med kundens udvikling og hjælpe ham til en sikker og samtidig fleksibel arbejdsgang.
Thue Juncker MadsenUdviklingschef, Multi:IT

Vores udgangspunkt er din forretning. Vi lytter til dine behov og viser dig de muligheder, du har. 

 

Vi afdækker sammen virksomhedens ambitioner, så vi får den bedst mulige forståelse af, hvordan vores løsninger kan føre dig i mål.

 

Vi udfordrer dine arbejdsgange og bidrager med vores ekspertviden omkring software og IT, så du fastholder fokus på transporten og dine kunder.

 

Når vi har fundet den rigtige løsning til dig, så hjælper vi dig med at introducere den til din virksomhed.

 

Det vil sige opsætning, uddannelse og opfølgning, så du får det maksimale udbytte af samarbejdet.

 

 

I vores projektforløb lærer vi kunden og hans virksomhed at kende. Det rigtige forløb sparer tid og penge, så nye procedurer og funktionaliteter bliver sat i brug hurtigst muligt for vores kunde.
Jeanett SchriverKonsulentchef, Multi:IT

Scroll to top