Online disponering

Vi tilbyder skræddersyede software-løsninger til transportbranchen. Løsninger der løbende udvikler sig og bevæger sig i takt med din virksomheds behov, ønsker og fremtidsplaner. 

IT-sikkerhed

IT-kriminalitet er den hurtigst voksende trussel mod transportbranchen. Derfor tilbyder vi fremtidssikrede forsvarssystemer til alle virksomheder, hvor nedbrudt drift ikke er en mulighed. 

Tracking

Tusinder af trailere og trækkere bevæger sig dagligt rundt på verdens  vejnet. Vores trackingløsning giver dig et klart og tydeligt overblik over dine enheders position hele døgnet rundt. 

19

Medarbejdere

58

Ransomwareangreb forhindret

116

Års samlet erfaring

1

Standard

Vi har længe søgt en IT-løsning, der effektivt kan understøtte arbejdsgangene i vores kerneprodukt, fragt til og fra Bornholm, sådan at vi kan levere den bedste service over for vores kunder.

Truckplanner krævede ingen oplæring, det var super nemt at komme i gang med, og sammenkoblingen med økonomisystemet e-conomic har gjort vores arbejdsgang utrolig effektiv og enkel. 

Mattias Sonne

Transportfirmaet Kenn Sonne

Vi oplevede at vores arbejdsgange var blevet alt for omfattende, og vi ville gerne minimere papirbruget og gøre transporterne så papirløse som muligt.

Vi havde en god snak med Thue fra Multi:IT. Han har et stort branchekendskab, og var hurtig til at overføre Multi:IT’s viden til tanktransport.

Med Thues hjælp fik vi udviklet en løsning, som er lettilgængelig og ikke besværlig for chaufførerne.

Vores løsning giver os mulighed for at sende ordrer direkte og lave ændringer med det samme. Så når ændringen sker hos os, slår den igennem hos chaufføren omgående.

Det har udviklet vores medarbejdere og gjort vores virksomhed mere effektiv og attraktiv.

Marianne Sørensen

S. Chr. Sørensen
Solidt produkt, der gør det overskueligt at følge hvor maskinerne er henne. DM&E tracking gør det nemmere for os at følge tomgangstimerne på især lejede traktorer og generelle spildtimer.

Med systemet får vi konkrete informationer om den daglige drift, så vi handler ud fra faktiske oplysninger vi indsamler løbende.

Tilskuddet er allerede kommet pga. investeringen til nedbringelse af tomgangstid. Samtidig forventer vi yderligere besparelser pga. især overblikket.

Medarbejderne har også taget godt i mod det. Vi banker dem ikke i hovedet pga. tomgangstiden, men det er nemmere at dokumentere, hvor de skal sætte ind.

Pernille Junge

Rostgaard Maskinstation
Scroll to top